If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги изведхъж започна да ми се пълни при краката на шофьора с антифриз!!! днес започнах да го размонтирвам и да извадя радяторчето...но понеже се стъмни и преостанових.Много тегаво се маха това радяторче мамка му
Тоз салам съм го ял и аз. Много е отвратително наистина. При мен се оказа не радиаторчето, а кранчето на парното. По-вероятно е то да е протекло, така че пак се увери от къде е теча. Сменях го 2 пъти, защото от магазина взех марка "BIRTH" и се оказа пълен шит. Пак ми изтече в краката още на първия ден. След манипулацията попивах антифриза от мокета с гъба. После го чистих със препарат за мокети, подсушавах го... и пак мина повече от половин година, докато джамовете ми спрат да се запотяват с мазни изпарения от антифриза. Гадост!!!
и при мен е от кранчето, но аз си имам от друга кола здраво оригинално и миаля него да сложа, мисля си че катоси сменях моторчето на клапата на въздуха вътре вън съм го наранил нещо ... сега ще смяня цялия радятор, и се надявам да нямам повече проблеми с него
Колега ако търсиш нещо по радиаторчето на парното за ГТВ-то на ФИАТ Типо е същото на мен в магазина ми казаха че няма за ГТВ в момента и няква цифра било хм викам я виж за Фиат Типо хоп 50-60лв
Колеги радяторчето е същото като на 145 1.3 боксер 95г. без климатик, предполагам става и от други алфи 96г. Колкото до проблема е отстранен!! Вече не се чувствам все едно ловя рибки
Тоз салам съм го ял и аз. Много е отвратително наистина. При мен се оказа не радиаторчето, а кранчето на парното. По-вероятно е то да е протекло, така че пак се увери от къде е теча. Сменях го 2 пъти, защото от магазина взех марка "BIRTH" и се оказа пълен шит. Пак ми изтече в краката още на първия ден. След манипулацията попивах антифриза от мокета с гъба. После го чистих със препарат за мокети, подсушавах го... и пак мина повече от половин година, докато джамовете ми спрат да се запотяват с мазни изпарения от антифриза. Гадост!!!
Здравей колега,
и аз от половин година имам леко изпотяване на предното стъкло. Къде се намира това кранче и как мога да разбера дали е от там.
Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.
Comment